Battlefield 1 Premium Pass Ücretsiz Oldu

11.09.2018 17:46 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, Battlefield V açık betasının sona ermesiyle birlikte Battlefield 1 Premium Pass'i ücretsiz yaptı. İlgilenenler aşağıdaki bağlantılardan indirebilir:
 
PlayStation Store
Xbox Store 
Origin
 
Battlefield 1 Premium Pass 18 Eylül'e kadar ücretsiz olarak dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanesine ekleyenler sınırsız bir şekilde oynamaya devam edebilecek. Oynamak için ana oyun gereklidir.

Battlefield 1 Premium Pass'te oyuna yeni çok oyunculu haritalar, açılabilir silahlar, yeni ordular, yeni vasıtalar ve daha fazlasını ekleyen They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides ve Apocalypse genişleme paketleri bulunuyor. Tüm içeriğine buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler