Battlefield 1'in İzleyici Modu Detaylandırıldı

07.10.2016 18:01 Gazali Çetinkaya

   DICE, Battlefield 1'de yer alacak İzleyici (Spectator) modunu resmi sitesi üzerinden paylaştığı açıklama yazısı ile tanıttı. PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir olacak bu mod ile kullanıcılar oyundan etkileyici videolar ve ekran görüntüleri yakalayabilecek.
 
 
 
   Battlefield 1'de bulunacak İzleyici (Spectator) modu kısaca şu şekilde:
 
"Kendi sinematik çekimlerinizi yapmaya başlamak için karşılaşmaya İzleyici olarak katılmanız yeterli. Oyundayken Yönetmen Kamerasını kullanarak askerleri ve vasıtaları ayrı ayrı takip edebilirsiniz. Bu modda kamera oyuncunun hareketlerine kilitlenir, ancak konumlandırması konusunda yine tam kontrole sahip olursunuz. Kamera hareketlerini değiştirmek için kamera seçeneklerini keşfedin.
 
Kendinizi tam olarak ifade edebilmeniz için Serbest Kamera'yı denemenizi öneririm. Haritada birden fazla kamera kurabilir ve her birinin ayarlarını özel olarak belirleyebilirsiniz. İstediğiniz zaman seçtiğiniz serbest kameraya geçebilir ve onu kontrol edebilirsiniz. Dilerseniz kamera seçeneklerinden hassasiyeti ve hızı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
 
Güzel bir sinematik görünüş için, görüş alanı (FOV) ve alan derinliği (DOF) seçeneklerini düzenleyin. Örneğin, çok yakından çekim için düşük FOV değerini 30 olarak ayarlarsanız iyi bir seçim yapmış olursunuz. DOF değerlerini ayarlayarak kamera bulanıklığını ve çekiminizin odak noktasını kontrol edebilirsiniz.
 
Ayrıca, çekiminizi daha heyecanlı hale getirebilecek çeşitli filtreler uygulayabilirsiniz. Filtre kuvvetini ayarlamayı deneyin; örneğin Sina Çölü gibi bir haritada renk yoğunluğunu azaltarak film gibi bir çekim yapmak için Karanlık filtresini %30 olarak belirleyin.
 
Hazır olduğunuzda HUD'ı gizleyip çekime başlayın!"
 
   Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak. Early Enlister Deluxe Sürüm ön siparişi verdiyseniz 18 Ekim’de oynayabileceksiniz.
 
   Ayrıca EA/Origin Access sahipleri oyunu 13 Ekim'de 10 saat boyunca deneyebilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 1 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler