Battlefield 2042 - Hazard Zone Fragmanı

14.10.2021 20:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici DICE, Battlefield 2042'nin "ekip odaklı bir hayatta kalma deneyimi" olarak tanımlanan "Hazard Zone" modunu detaylandırdı.
 
Temel olarak bu modda, dört üyeden oluşan ekibiniz ile savaş alanına dağılmış Veri Sürücülerini bulmalı ve bu sürücüleri almalısınız. Tabi sizin ekibiniz dışında aynı amaç uğruna mücadele edecek diğer takımlar da yer alacak. Bunun yanı sıra Veri Sürücülerini toplamak tek başına yeterli olmayıp büyük bir fırtınadan da kaçmalısınız. Fırtına bölgeyi ele geçirmeden önce ne yapacağınıza karar vermelisiniz. Her kurşun, her çarpışma ve her karar, bu modda fazlasıyla önem arz ediyor. 
 
- Stratejinizi belirleyin. 
- Uygun donanımları seçin. 
- Taktiksel yükseltmeler yapın.
 
Battlefield 2042, 19 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam, Epic Games Store ve Origin üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1517290/Battlefield_2042/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 2042 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 28 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler