Battlefield 2042 için Topluluk Odaklı Mod Battlefield Portal Duyuruldu

22.07.2021 21:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici DICE, Battlefield 2042 için topluluk odaklı platform Battlefield Portal'ı duyurdu.
 
Battlefield Portal Hakkında
 
Battlefield Portal, Battlefield 2042'de, yaratıcı ve tutkulu topluluk tarafından oluşturulan harika çalışmaları deneyimlemenize ve bulmanıza olanak tanır, Portal modu, çeşitli ayarları, özel modları ve bir düzenleyiciyi içerir. Bu özellik sayesinde takım sistemlerini değiştirebilir, oyun içerisinde ince ayarlar yapabilir, silahları isteğinize göre kısıtlayabilir ve hatta Battlefield tarihinin farklı dönemlerinden farklı grupları sevilen haritalarda birbirine karşı mücadele ettirebilirsiniz.
 
Battlefield 2042, 22 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam, Epic Games Store ve Origin üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 2042 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 1 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 2 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler