Battlefield 3: Aftershock'ın İlk Ekran Görüntüleri

Oyunun grafikleri iOS platformlarına göre fena değil
21.08.2011 11:25 Alkan Adakaner


     Battlefield 3'ün Gamescom görüntüleri sizi de büyüledi öyle değil mi? Mükemmel grafikler ve harika bir atmosferin bizi beklediği konusunda herhangi bir şüphemiz yok. PC ve konsol oyuncuları bu harika deneyimi yaşayacaklar, peki ya diğer platformlar?
 
     Electronic Arts, Battlefield 3: Aftershock adlı oyun ile iPhone, iPod Touch ve iPad ekranlarında da harika bir savaş deneyimi yaşamamızı istiyor. Bu konuda da çalışmalarına yoğun olarak devam ediyor.
 
      Aşağıda Battlefield: Aftershock'ın ilk görüntülerini bulabilirsiniz, şu an oyun hakkında pek bir bilgimiz yok, sadece senaryo modunun yanı sıra multiplayer modlara da sahip olacağımızı biliyoruz. Her ne kadar PC ve konsollardaki kadar ayrıntılı bir deneyim yaşayamayacak olsa da bu platformlarda da oyunu denemeye değer gibi görünüyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3: Aftershock Platformlar: Mobil Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler