Battlefield 3 Betasında Limit Yok

Best Buy, Battlefield 3 için büyük etkinlikler düzenliyor.
21.09.2011 12:42 Gökhan Yılmaz

 
     Battlefield 3'ün betası tüm platformlarda 29 Eylül tarihinde start verecek. Eğer PC için indirilebilir sürüme ön sipariş verdiyseniz veya Medal of Honor'ın Limited sürümüne sahipseniz 27 Eylül'de betaya erken giriş hakkına sahip olacaksınız.
 
     10 Ekim'e kadar devam edecek açık betada hiç bir sınır bulunmuyor. İstediğiniz kadar oynayın ve istediğiniz silahları açarak test edin. Yani betaya katılan oyuncular çeşitli ekipmanları denemek ve oyuna alışmak için büyük avantaj elde etmiş olacak. Elbette yapılan istatistikler, alınan seviyeler ve açılan ekipmanlar beta sona erdikten sonra silinecek.
 
     Diğer yandan Nvidia, 26 Eylül'de GeForce serisi grafik kartları için yeni güncellemeler yayınlayacağını ve Battlefield 3'ün tüm görselliğini en üst seviyeye çıkartırken en sorunsuz oyun keyfini yaşatmayı hedef aldığını açıkladı. Nvidia sistemlerinizde daha iyi performans almayı planlıyorsanız betadan hemen önce çıkacak bu sürücüleri edinmeyi unutmayın (Zaten çıktığında tekrar hatırlatırız).
 
 
     Best Buy'ın oyun için düzenlediği etkinliklerde en yüksek co-op skorunu yapan oyuncu yukarıdaki taşınabilir G155 sistemini kazanıyor. Böylece istediği yerde açıp Battlefield 3 oynayabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 5 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler