"Battlefield 3, Call of Duty'ye Diş Geçiremez!"

Battlefield 3'ün en büyük kozlarının başında yeni geliştirilen Frostbite Engine 2.0 bulunuyor.
23.03.2011 20:15 Levent Polater



    Analizler arasında en çok söz sahibi olanların başında gelen Wedbush analizcisi Michael Pachter yine konuştu. Bu sefer Pachter'ın kafasına taktığı konu Battlefield 3. Ona göre bomba gibi geldiği görülen Battlefield 3'ün sıradaki Call of Duty'ye devirmesine imkan yok.
 
    IndustryGamers'a verdiği röportajda Pachter, EA'in bu sene Activision'dan FPS kategorisinde pazar payı almasının bile zor olduğunu söyledi.
 
    "Battlefield 3'ün sıradaki Call of Duty'yi geçmesine imkan yok, aptalca bir soru."
 
    "EA, pazardan payını almak için devamlı uğraş veriyor ve ben eminim Battlefield 3 her ne kadar harika bir oyun olsa da bundan önceki sürümünden %25 veya %35 oranında daha fazla satmayı başaracaktır. Call of Duty'yi geçebilmesi için bu oranın %300'lere ulaşması gerekiyor."
 
  Hak payı yok değil, ancak beğeni ile karşılanan ve kendini geliştirmeye uğraş veren Battlefield serisinin çok iyi yerlere geleceği düşünülüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 58 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler