Battlefield 3 Duyurusunda 'Yanlış Anlaşılma' Olmuş

24.01.2012 16:04 Samet Konuksal


     Takipçilerin hatırlayacağı üzere dün karşınıza Battlefield 3 adına bir duyuru haberiyle çıkmıştık. Haberde, DICE'in topluluk yöneticisi Daniel Matros'un dün yapılacak bir duyuruyu müjdelemesinden bahsetmiştik. Ancak Daniel Matros'un düzeltmesine göre bir yanlış anlaşılma olmuş.
 
      Daniel Matros'un Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre kendisinin bahsettiği yeni şeyler stüdyoda dün olmuş fakat bu şeylerin duyurusuna birkaç hafta kadar uzaktaymışız. Yani bu yenilikler için biraz beklemek zorundayız.
 
      Söylentiler arasında daha önce dillere getirilen Battlefield 2143 DLC'si ve Battlefield 3 izleyici modu yer alıyor. Bakalım, beklemedeyiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 14 Dk önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 26 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 37 Dk önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 38 Dk önce MultiVersus Evrenine Jason Voorhees ve Agent Smith Katılıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler