Battlefield 3 Multi Detayları E3'te

Bakalım multiplayer modlarında bu tarz dinamikler olacak mı?
06.05.2011 17:23 Ersin Kılıç


     DICE, Battlefield 3 hakkında birçok detay ve oynanış videosu gösterse de oyunun en önemli özelliklerinden biri olan multiplayer modlarına dair, şu ana kadar herhangi bir bilgiye vâkıf olamadık. Yapılan açıklamalar ise DICE'ın bu merakımızı önümüzdeki ay düzenlenecek olan E3 2011 fuarında gidereceği yönünde.

     Bad Company serisinden sonra Battlefield serisinin asıl devam oyunu niteliğini taşıyan Battlefield 3, Frosbite 2 grafik motorunun getirdiği birçok yenilik ile birlikte gözlerimize bayram ettirecek. Zira animasyonlarda da FIFA'daki tekniği kullanan yapım ekibi bu konuda bir hayli iddialı. Sis, ışık, toz, gölge, hasar ve serbest yıkılma özellikleri ile oyun piyasasında büyük bir yankı yapacak !

     Oyunun hikaye modunda yer alacağımız yerler arasında Irak ve Bosna Hersek kesinleşmiş. 2014 yılında geçen ve gerçekleşebilecek kurgusal olaylara dayanan Battlefield 3'ün multiplayer modları için eldeki tek somut bilgi ise PC'de 64, konsol sürümünde ise 24 kişi olacağı. Buna rağmen harita oranlarında farklılıklar olsa da jet kullanımı gibi araçlarda ise herhangi bir fark olmayacağı daha önce açıklanmıştı.  Oyundaki en büyük değişikliklerden birisi ise yetenek ağacı olacak. Yetenek ağacı kesinlikle oyunda yer alacak ama şuan için bu konuda herhangi bir bilgi yok.

     Fakat DICE nin kesin olarak söylediği bir şey var ki ; “BU OYUN KESİNLİKLE BATTLEFIELD 2 DEĞİL”
 
     Battlefield 3 için geçtiğimiz ay yayınladığımız Patrick Basch ropörtajına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 2 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 14 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler