Battlefield 3 PC Sürümünün İlk İnceleme Puanları

Battlefield 3 ortalığı yavaş yavaş ısındırmaya başlıyor
24.10.2011 10:35 Alkan Adakaner

 
      Battlefield 3 yarın piyasaya çıkıyor. DICE ve Electronic Arts'ın oyuncularda büyük beklentiler oluşturan oyununun ilk inceleme puanları da ortaya çıkmaya başlıyor. Oyun dünyasının popüler sitelerinden birisi olan IGN, Battlefield 3'ün PC sürümünü incelemiş ve oldukça iyi bir puan vermiş.
 
      IGN, Battlefield 3'e genel olarak 90 puan verirken grafikler ve seslere ise 9.5 puan vererek övgü yağdırmış. Oynanış öğelerinin de oldukça iyi olduğunu vurgulayan sitenin editörleri senaryo modundaki Quick Time Events'leri (ekranda beliren tuşa istenilen zamanda basmadiyelim) ise pek sıradan bulmuş.
    
      Diğer yandan ise Game Informer'ın internet sitesinde Battlefield 3'e 9.5 puan verilmiş. Bu incelemenin de sadece PC sürümüne ait olduğunu belirtelim. Konsol sürümleri tıpkı IGN gibi daha sonra incelenilecekmiş.
 
      Gamespy ise oyuna 5 üzerinden 5 vererek övgü yağdırdı ve inanılmaz grafiklerle karşılaşacağımızı belirtti. Zaten o konuda pek bir şüphemiz bulunmuyor. Site bizi çok dolu bir içeriğin beklediğini belirtiyor.
 
Güncelleme: Battlefield 3'ün diğer oyun otoritelerince yapılan incelemeleri de şu şekilde:
 
Gametrailers = 9.2
AusGamers = 9.8
Joystiq = 4.5/5 
PC Games = 87 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 2 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler