Battlefield 3 Sadece PC'de 3D Desteğine Sahip

Oyunun PC sürümü konsol sürümlerine göre daha iyi görsellere sahip olacak
14.10.2011 15:53 Alkan Adakaner

 
      Günümüzde 3D desteği oyunlar için bir eksiklik olarak görülmüyor. Buna rağmen 3D desteği ile sevdiğimiz oyunları daha gerçekçi bir şekilde oynamamız da mümkün oluyor. PC'nin yanı sıra konsollarda da kaliteli 3D desteği sunan oyunlara rastlıyoruz.
 
     Peki son dönemlerin en çok beklenen oyunlarından birisi olan Battlefield 3'te 3D desteği nasıl olacak? DICE yetkililerinden Johan Andersson Twitter aracılığıyla oyunun sadece PC sürümünde 3D desteği olacağını açıkladı. Malesef konsol oyuncuları bu özellikten yararlanamayacaklar.
 
      Halbuki konsollarda Crysis 2, Crysis Remastered, Killzone 3, Gears of War 3 gibi oldukça yüksek grafik kalitesine sahip oyunlarda 3D desteği vardı. DICE teknik nedenlerle mi konsol sürümüne 3D desteği koymadı, yoksa başka bir düşüncesi mi vardı bilemiyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 59 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler