Battlefield 3 Şimdiden 10 Milyonu Aştı!

Raporda Origin'in 6 milyon üyesinin olduğu da belirtildi.
28.10.2011 00:57 Samet Konuksal


     Electronic Arts, finansal yıl açısından ikinci çeyrek mali raporlarını yayınladı. Yayınlanan raporlarda Electronic Arts'ın oyunlarının şimdiye kadar gerçekleştirdiği satışları da yer aldı.
 
     Yapılan ilk açıklamaya göre Battlefield 3 adına yapılan dağıtım, Salı günü yaptığı çıkışından bu yana 10 milyonu geçti. Konu hakkında CEO John Riccitiello, "Battlefield 3 çıkışından bu yana çok kaliteli bir satış grafiği çiziyor. Önümüzdeki dönemde aynı kaliteyi beklediğimiz iki büyük yapım daha var; NFS: The Run ve Star Wars: The Old Republic." açıklamasını yaptı.
 
     Battlefield 3'ün yanı sıra Electronic Arts'ın yeni oyunlarından FIFA 12, şimdiye kadar 8 milyon, Madden NFL 12 ise 3 milyon sattı. FIFA 12 aynı dönem içerisinde FIFA 11'in satışına kıyasla %25'lik bir artış gösterdi.
 
     Yeni çıkan oyunların yanı sıra yapılan açıklamaya göre dijital ve mobil satışlar da baz alındığında FIFA 11 şimdiye kadar 16 milyon, Battlefield: Bad Company 2 ise 11 milyondan fazla satıldı. Ayrıca dijital demişken, EA'in Facebook üzerinden yayınladığı The Sims Social'in günlük 8 milyon aktif üyesinin olduğu da raporlarda eklendi.
 
     Son olarak Electronic Arts, Star Wars: The Old Republic'in ön siparişleri hakkında net bir rakam vermedi fakat raporda BioWare'in MMO'su, şimdiye kadar PC'ye çıkan EA oyunları arasında en çok ilgiyi gören oyun olarak tanımlandı
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler