Battlefield 3 ve FPS Simulator'den Oynanış Videosu

Bu sahnede oyuncu yerdeki yaralanmış arkadaşını çekiyor.
25.10.2011 16:17 Gökhan Yılmaz

 
     Battlefield 3 başta olmak üzere FPS oyunlarını oynamak için dizayn edilen simülatörü hatırlıyorsunuz değil mi? Eğer kaçırdıysanız öncelikle şu habere bir göz atabilirsiniz. Kısaca anlatacak olursak Ultimate FPS Simulator, FPS oyunlarını silah kontrolcüyle kontrol ederek 360 derece görüş alanınızın olduğu ve her yöne yürüyerek hareket edebildiğiniz bir simlasyon sistemi.
 
     Bu simülatörün Battlefield 3 ile ilk defa test edileceği The Gadged Show'un programı izleyicilerin beğenisine sunuldu ve biz de merak ettiğiniz oynanış görüntülerini sizlerle buluşturuyoruz. Dün yayınlanan programın önemli bölümlerini içeren 17 dakikalık videoyu aşağıdaki YouTube oynatıcısından izleyebilirsiniz. Alttaki koşu bandı sistemi, ışıklandırma sistemi, kablosuz ve hareketle nişan alma sistemi, hasar alındığında doğru yönden atılan paintball kurşunları gibi özelliklerinin nasıl çalıştığı gösterildikten sonra oynanış görüntülerine ve sunucuların deneyimlerine yer veriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler