Battlefield 3'te 12 Saatlik Senaryo Bulunuyor

DICE sağlam adımlarla geliyor
30.03.2011 17:10 Gökhan Yılmaz

 
     DICE'in genel yöneticisi Karl Troedsson, GDC 2011'de yaptığı bir röportajda Battlefield 3'ün tek kişilik senaryosunun 12 saat süreceğini söyledi.
 
     Troedsson, yeni oyun ile daha fazla oyuncuyu işin içerisine katmayı ve oyuncu kitlesini genişletmeyi amaçladıklarını belirti. Çoğu oyuncunun online oyunlara geçmeden önce oynamaya hazır olmak için senaryo bölümlerini oynamayı tercih ettiğini söyleyerek, Battlefield 3'te böyle bir değişikliğe gitmelerinin ana nedeninin bu olduğunu ekledi.
 
     Bildiğiniz gibi asıl amacı multiplayer olan Battlefield serisinin, son oyunu ile 12 saatlik bir senaryoya sahip olması gerçekten etkileyici, özellikle de günümüzde 5 saatlik oyun süresine sahip oyunlar çıkarken.
 
     Battlefield 3'ün bugün yayınlanan oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 31 Dk önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 3 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler