Battlefield 3'te Activision'ın Binasını Yok Edelim

Battlefield hayranları bu sahneyi çok seveceklerdir
06.07.2011 17:28 Alkan Adakaner


    Oyuncuların büyük bölümü Battlefield 3'ün harika bir oyun olacağını düşünüyor. FPS oyuncularının ise bu oyundan çok büyük beklentileri var. Tabi Electronic Arts'ın da beklentileri hiç düşük değil, ne de olsa piyasada Activision gibi güçlü rakipleri var.
 
    2011 sonunda büyük bir savaş başlayacak Activision'ın Call of Duty: Modern Warfare 3 adlı oyunu ve Electronic Arts'ın Battlefield 3'ü büyük bir mücadeleye girişecekler. Bu mücadelede EA özellikle grafiksel konuda üstünlüğü eline almış bulunuyor. 
 
    Frostbite 2.0 ile geliştirilen Battlefield 3'ün bu grafikler bir yana oynanış ve gerçekçilik yönünden de Modern Warfare 3'ü geçeceğini düşünen çok sayıda oyuncu var. Peki ya satışlar konusu? Battlefield 3 gerçekten de Modern Warfare 3'ü geçebilir mi? Bunu zamanı geldiğinde göreceğiz.
 
    Aşağıdaki video ise "sanırım" Electronic Arts'ın Battlefield 3 ile Activision'ı yeneceğini düşünenler tarafından yapılmış. Daha doğrusu binanın üstüne sadece "Activision" yazısı yerleştirilmiş, ama yine de çok hoş olmuş. Eğer gerçekten de Battlefield 3 beklenen başarıyı gösterirse aşağıdaki video durumu çok iyi bir şekilde özetlerdi.
 

[DHVIDEO=2790]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler