Battlefield 3'te Karkand'a Dönüş!

Karkand paketi ile oyuna 4 farklı harita eklenecek.
11.05.2011 11:40 Ersin Kılıç



     Dün açıklanan Battlefield 3 Back to Karkand harita paketinden sonra BattlefieldTurk sitesi bu harita paketi ile ilgili yapımcı bilgilerini derlemiş. Bu değelendirmeden notlar şu şekilde ;
 
     "Battlefield 3'ü ön sipariş veren herkes harita genişletme pakete hiçbir ek ücret ödemeden sahip olacak. Ana grafiker Niklas Fegraeus harita genişletme paketi görevini aldığında aklına hemen BF tarhindeki en sevilen 4 harita geldi. Bunlar Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman ve Sharqi Peninsula idi.
 
     Genişletme paketi BF serisine yeni başlayanlara ne veriyor? Aslında çok basit , Bunlar açıkça bizim yaptığımız en iyi haritalar.Bizim sorgulanamaz bir veritabanımız var , en azından toplum böyle diyor.Klasik BF haritalarını oynamak için çıldıracaksınız !
 
     Frostbite 2 teknolojisi ve BF3 oynanışı yeni düzenlenmiş Karkand'a neler katıyor?
 
     Strike at Karkand Geleneksel BF araç çarpışması ve piyade çarpışmasının kombinasyonundan oluşuyor ve benim düşünceme göre doğrusal bayrak pozisyonları nereye gideceğinizi anlamanıza yardımcı olacak.
 
     Karkand ile ilgili orjinal tasarım fikriniz neydi?
 
     Ben bir hikaye anlatmak istedim.Tasarlamaya başladığımda zihnimde tankların bir çölde ilerlediğini ve savuma tarafının telaş ettiğini gördüm.Ben defansa odaklanmış simetrisiz bi BF yaratmak istedim.
 
     Karkand'ın tasarımını test ederken neler yaşadınız ?
 
     İlk testlerden birini hatırlıyorum, insanlar tam da benim düşündüğüm gibi davranıyordu. C4 ve mayın yerleştiriyorlardı , Berrak bir görüş elde etmek için çatılara tırmanıyorlardı.Bu süper bir histi.
 
     Elinizde Strike at Karkand için oralarda bir yerde yatan herhangi bir orjinal dizayn dökümanı var mı? Sadece eğlenmek için bakabilir miyiz?
 
     Tabiki işte Ocak 2004'te kaydedilmiş orjinal tasarımım . Karkand'ı biliyorsanız buradaki planın gerçek Karkand'tan esinlenildiğini farkedersiniz.Bu zamanında farketmediğim bir şeydi.Game editor daki oyun tasarımınıza girdiğinizde herşey tersine dönmüş olacak."
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler