Battlefield 3'ten Kesinleşmiş Bilgiler

Battlefield 3'ün kapak tasarımı da yayınlandı.
04.02.2011 13:28 Samet Konuksal


     Bu sabah ilk videosuyla karşılaştığımız Battlefield 3'ten kesinleşmiş bilgiler, Resmi Battlefield Blogu üzerinden yayınlandı.
 
     Battlefield 3, EA Store üzerinden şimdiden ön siparişe açıldı. Battlefield serisinin sevilen multiplayer özelliklerinin yanı sıra Battlefield 3, senaryo modunun co-op oynanışını da içerecek. Son oyun Bad Company 2'de DICE, co-op modunu bir DLC olarak yayınlamış ve bu DLC PC için çıkmamıştı.
 
     Tek kişilik özelliklerin yanı sıra Battlefield 3'te, jetler ve prone(yere yatma) özelliği geri dönecek. Ayrıca oyunun PC versiyonu çoklu oyuncu modunda 64 kişiye kadar destek verecek. Oyun hakkında ilk detaylı bilgiler GDC ve Game Informer'ın Mart sayısında yayınlanacak.
 
     Son olarak DICE, Electronic Arts oyunlarında klasikleşmiş olan ve ek özellikler içeren Limited Edition paketinin, Battlefield 3'te de bulunacağını açıkladı. Paketin ekstra özellikleri ise, GDC'de duyurulacak.
 
     Battlefield 3'ün betası, Ekim ayına kadar olan zaman içerisinde yapılacak. Betaya ise ilk olarak, Medal of Honor'ın Limited Edition paketini satın alanlar katılabilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 4 Dk önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler