Battlefield 3'ten Şehir Görüntüsü

02.03.2011 02:39 Gökhan Yılmaz

     Henüz kesinliği doğrulanmasa da Battlefield 3'ün Game Developer Conference'den sızdırılan bir ekran görüntüsü ortaya çıktı. Söylenene göre, ekran görüntüsünde DICE'ın eski Rendering teknolojisi ile SRAA ismindeki yeni tekniği karşılaştırılıyor.
 
     SRAA tekniği için yeni bir Anti-Aliasing teknolojisi diyebiliriz (Subpixel Reconstruction Anti Aliasing). Uzaktaki objelerin hatlarını ve detaylarını daha iyi gösterebilmek için geliştirilmiş. Battlefield: Bad Company 2 ve GTA IV gibi oyunlarda (Konsol) özellikle uzak hatlarda çizgilerin düz olmadığını farketmişsinizdir. SRAA tekniği ile bu sorunlar azaltılıyor.
 
     Aşağıda Battlefield 3'teki şehirlerden birini gösteren bir ekran görüntüsü ve onun altında farklı AA teknikleri ile karşılaştırması bulunuyor. Karşılaştırmada, ilk resimde eski teknikler, ikinci resimde oyunun konsol sürümlerinde kullanılacak SRAA versiyonu ve üçüncü resimde ise PC sürümünde kullanılacak 16xQ MSAA versiyonu görülüyor.
 
 
Karşılaştırma
 
 
     Ekran görüntüsünün büyük halinin karşılaştırması için buraya bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 3 Dk önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Nexon'un Geliştirdiği Oynaması Ücretsiz The First Descendant Çıktı 1 Saat önce Nvidia'dan Rekor Değer Kaybı ve PSVR2'nin Geleceği (Video) 2 Saat önce Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler