Battlefield 3'ten Yeni Ekran Görüntüleri

Kamuflaj detayları görüntülerin en dikkat çeken noktası olmuş.
11.08.2011 15:30 Ersin Kılıç


     Alpha sürümü için yapılan betası ile en azından mutiplayer modları için akıllarda olan bazı soru işaretlerini kaldıran Battlefield 3 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Battlefield 3'ün bu yeni görüntüleri de bazı detayları ile öne çıkıyor.
 
     Öncelikle yayınlanan bazı görüntüler oyunun daha önce gözüken videolarında da karşımıza çıkmıştı. Bu eni görüntülerde karakter surat ifadelerini gösteren ekran görüntüsünü de daha önce görmüştük. Ayrıca beta haritası için oyunun hayranları tarafından bir ekran görüntüsü de bulunuyor.
 
     Bu yeni ekran görüntülerinde asıl dikkat çeken nokta ise metro kısmı. Bu kısımdaki ışık oyunları ve karakterlerin üzerindeki detaylar öne çıkan unsurlar olmuş. Özellikle askerlerin üzerlerinde bulunan kamuflajlardaki kaplama ve detayların beni oldukça memnun ettiğini söylemeliyim. Ekran görüntülerinin oyunun hangi versiyonuna ait olduğu ise belirtilmemiş. Şahsen bu görüntüler konsol versiyonuna ait ise bir hayli şaşıracağımı belirtmeliyim.
 
     Eylül ayındaki betasından sonra Ekim ayında çıkacak olan Battlefield 3'ün bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler