Battlefield 3'ten Yeni Multiplayer Detayları

Bad Company 2 ile keyifli bir oyun önümüze sunan DICE'tan Battlefield 3'te daha fazlasını yapması bekleniyor.
06.02.2011 16:06 Levent Polater

 
    EA ve DICE geçtiğimiz haftadan itibaren yavaş yavaş Battlefield 3'ün perdesini kaldırmaya başladılar ve daha fazla detay gün yüzüne çıkıyor. Son alınan bilgiler ise oyunun PS3 ve Xbox 360'taki multiplayer özellikleriyle ilgili.
 
     Bazı Battlefield 3 yapımcıları Twitter'dan hayranların sorduğu soruları cevaplıyorlar ve tahmin edersiniz ki en çok sorulan sorular multiplayer ile ilgili geliyor. Buradan Battlefield 3'ün PC sürümünün 64 kişiye kadar destek verecekken neden PS3 ve Xbox 360 sürümlerinin yalnızca 24 kişiye destek verdiği biraz aydınlatıldı
 
     Yapımcılardan Alan Kertz neden oyunun PS3 sürümünün de 64 kişiyi desteklemediğiyle ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı: "Tabi ki biz 'Oh, konsol oyuncuları 64 kişi oynamak istemiyor' demedik. Bu tamamen Network performansı ve cpu/gpu ve hafıza ile ilgili"
 
    Diğer bir yapımcı Christina Coffin ise Kertz kadar ağır konuşmak yerine onun aksine konsolların limitini zorlayarak mümkün olduğunca fazla oyuncu sayısına ulaşacaklarını belirtmiş.
 
    Bu arada Battlefield 3'ün PS3 veya Xbox 360'a 'dedicated server' servisi ile gelip gelmeyeceği bilinmiyor. 

   Kertz, ayrıca hangi konsol sürümünün daha iyi olduğuyla ilgili bir soruya "PS3 ve Xbox 360 versiyonları aynı olacak." yanıtını vermiş. Ama yine de farklılıkları söylemek için henüz erken olduğunu da sözlerine eklemiş. 

    Her ne kadar resmi olmasa da DICE'tan Johan Andersson'un söylediklerine bakılırsa 64 oyuncu destekli Battlefield 3'ün PC sürümünü oynamak için şu özelliklere sahip bir PC'niz olmalı: Window 7 PC - 64-bit işlemcili, DirectX 11 destekli bir ekran kartı. Maalesef bunun dışında bir şey söylenmemiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 6 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 7 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler