Battlefield 3'ten Yeni Oynanış Videosu

04.03.2011 19:15 Gökhan Yılmaz

 
     Game Developers Conference'da yayınlanan Battlefield 3 videosundan sonra kamera ile çekilmiş yeni bir oynanış videosu ortaya çıktı.
 
     Videoda, katılımcılara özel olarak Battlefield 3'ün oynanış görüntüleri ve Frostbite 2'nin teknoloji demosu gösteriliyor. Kamera kaydı olmasından dolayı görüntüler fazla kaliteli değil fakat Battlefield 3'ün çok etkileyici sahneleri olduğunu görmemiz için yeterli oluyor.
 
     İlk baş sığınak ya da bodrum katı tarzındaki kapalı alanda ilerleyen bir askerin havalandırma boşluğunda sürünmesine tanık oluyoruz (Sürünme ve düşme animasyonları çok daha gerçekçi). Sonra ise askerin görevini gerçekleştirirken hangi kabloyu tutacağına oyuncunun kendisi karar veriyor ve elini kontrol ediyor. Askerin açık alana çıkması ile çatışmanın başlaması bir oluyor. Yol üzerinde, asfaltın parçalanmış olduğu büyük bir çukur görüyoruz (Bu tip parçalamalar ve oyuklar yapabilecek miyiz göreceğiz). Bir kamyonetin arkasındaki makineli tüfeği kullanırken oldukça etkileyici bir sahne ile karşılaşıyoruz. Deprem benzeri büyük bir sarsıntı oluyor (Askerlerden birinin "Depreeem" diye bağırdığı duyuluyor). Bu sarsıntıdan, zemin dalgalanarak çatlamaya ve binalar yıkılmaya başlıyor, hatta bir helikopter binanın altında kalıyor (Bad Company 2'de binalar sadece kendi bulunduğu yere yıkılıyor ve etrafa zarar vermiyordu). Frostbite 2 ile yıkımların boyutu devasa hale getirilmiş. Bu görüntüler 16 Mart'ta yayınlanacak Part II videosunda gösterilebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler