Battlefield 3'ün GamesCom Videosu Büyüleyici!!!

Frosbite 2.0'ın gücü adına!
16.08.2011 18:40 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz dakikalarda yaptığımız haberimizde EA games'in GamesCom 2011 fuarındaki sunumundan bahsetmiş, oyunun yeni ekran görüntülerine yer vermiş ve multiplayer videosunu kısa bir süre içerisinde yayınlayacağımızı belirtmiştik. İşte Battlefield 3'ün bahsettiğimiz GamesCom 2011 videosu yayınlandı.
 
     İlk olarak co-op görevleri tanıtılan sunumda son darbe ise oyunun bu video ile vuruldu. 10 Farklı görevi içerecek olan co-op modlarında her görevde rehine kurtarma gibi dinamiklerin yanı sıra araç kullanımına da izin verilmiş. 
 
     Gelelim asıl videoya, yani oyunun multiplayer videosuna. Oyunun bu videosu artık alıştığımız ve herkesi gaza getiren Battlefield 3 tema müziği ile açılışını yapıyor. "Caspian Border" adlı bu videoda öncelikle aynı isimli haritanın genel bir görünüşüne şahit oluyoruz. Araçlar ile çıkartma yapılan ilk görüntü adeta bir savaş filmini anımsatıyor.
 
     Videonun ilerleyen dakikalarında ise çatışma anları ve tank, helikopter kullanımı gibi dinamiklerden sonra en çok merak edilen yönlerden birisi olan jet kullanımına yer verilmiş. Oyunun bu jet kısımları için kelimelerin biraz kifayetsiz kaldığını rahatlıkla söyleyebilirim. Çünkü hem oynanış öğeleri hem de çevre grafikleri ile videonun bu kısmı son derece etkileyici olmuş.
 
     Şimdi ekrana biraz daha yaklaşın çünkü aşağıdaki oynatıcıdan izleyebileceğiniz bu video bizi olduğu gibi sizleri de büyüleyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 67 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler