Battlefield 3'ün Geçeceği Şehirler

Battlefield 3'te yeni bir Dünya Savaşı bizi bekliyor
05.02.2011 11:46 Gökhan Yılmaz

 
     Oyun mağazası Game, Battlefield 3 ile ilgili yeni detaylar paylaştı. Söylenenlere göre Battlefield 3'te Paris, New York ve Tahran gibi şehirlerde geçen bölümler olacak ve bu şehirlerin simge haline gelmiş yapılarının yok oluşuna tanık olacağız.
 
     Önceki oyunlardan çok daha gerçekçi olacağı belirtilen Battlefield 3'ün daha canlı ve etkileşimli olacağı söyleniyor. Binalar ve diğer yapılar parçalandıkça kendinize korunacak bir yer bulamayacaksınız (Frostbite 2 ile daha gerçekçi ve büyük yıkımlar bekleyebiliriz). Bu şehirlerde isim yapmış yapılar bile kendinizi güvende hissetmenize neden olmayacak (Belki Eyfel Kulesi ve Özgürlük Anıtı'nın yıkılışını görebiliriz). Özel Amerikan Deniz Kuvvetleri olarak katılacağımız tek kişilik ve multiplayer görevler bizi bekliyor olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler