Battlefield 3'ün Guillotine Videosu Genişledi

Büyük savaşa az kaldı, silahlarınızı hazırlayın
17.09.2011 00:53 Alkan Adakaner


    28 Ekim'de PC, Xbox 360  ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan Battlefield 3'e ait etkileyici tanıtım videoları gelmeye devam ediyor. Daha önce yayınlanan kısa gece oynanış videosu şimdi genişletişmiş bir şekilde karşımızda.
 
    Battlefield 3'ün tek kişilik görevi olan "Operation Guillotine" üzerinden hazırlanan bu video oyunun Xbox 360 sürümünden alınmış. Bu videoya bakarak Xbox 360 sürümünün son derece iyi göründüğünü söyleyebilirim.
 
     Patlama efektleri, kaplamalar, gölgelendirmeler son derece iyi görünüyor. DICE'ın açıkladığı gibi PC sürümünün avantajları olacak olsa da sanırım konsollarda da grafik oldukça iyi olacak. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 62 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 1 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 3 Saat önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 3 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler