Battlefield 3'ün Origin Ön-Alımına Ücretsiz Oyun!

Battlefield 3'ün satışları bu gibi fırsatlar sayesinde daha da artacaktır
16.08.2011 09:05 Alkan Adakaner


    Electronic Arts'ın Battlefield 3'e ne kadar önem verdiğini şu ana kadar yaşanan tartışmalar nedeniyle oldukça iyi biliyoruz. Tabi EA'in en az Battlefield kadar önem verdiği başka birşey de yeni dijital oyun satış servisi Origin. EA oyuncuları bu platforma çekmek için elinden geleni yapacak gibi görünüyor.
 
    Battlefield 3'ün ön-alımını Origin üzerinden yapan bir oyuncuya (en azından bir oyuncuya) Mass Effect 2, Dead Space 2 veya Medal of Honor oyunlardan bir tanesini indirmesini sağlayacak bir kod e-posta yoluyla gönderilmiş. 

     Electronic Arts'ın bu e-postada belirttiğine göre sadece Origin kullanıcılarına özel olan fırsat Ağustos sonunda bitecek. Hediye edilen oyunların oldukça kaliteli ve çok da eski olmayan yapımlar olması sevindirici.
 
     Bütün oyunculara böyle bir fırsat sunuluyor mu bilemiyoruz, ama neden olmasın ki? Bu tür hediyeler hiç kuşkusuz oyuncuların dikkatini çekecektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 19 Dk önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler