Battlefield 3'ün PC Sürümü 'Konsolize' Olmayacak

22.10.2010 15:09 Levent Polater

 
 
http://cdn.thetechjournal.com/wp-content/uploads/2010/08/battlefield3.jpg
 
 
    Battlefield 3 yapımcısı DICE, PC oyuncuları için güzel bir haber verdi. Bundan önce Bad Company oyunlarının PC sürümlerinin konsol sürümlerine yakın olması nedeniyle bu platform oyuncularından ağır eleştiri alan deneyimli firma, Battlefield 3'de ise PC oyuncularını memnun etmeye gayret gösterecek.
 
    DICE, EA'in Battlefield forumunda şu açıklamaları yaptı:
 

    "Battlefield 3 özellikleri hakkında konuşmak için çok erken. Ancak PC oyuncularının BF 3'ün konsol sürümü ile aynı olacağından korkmamaları gerektiğini söylemem için erken değil."

    "PC oyunculuğu canlı. Bad Company 2 ile bu kanıtlandı ve ne DICE ne de EA sayılar konusunda tartışamaz. Battlefield 3'ün PC versiyonu biraz daha fazla dikkat istiyor. Ben de bu dikkati vermek niyetindeyim."

    Battlefield 3 ile ilgili şu anda pek bir bilgimiz yok ancak oyunun PC sürümüne daha fazla özen gösterilecek olması PC oyuncularının kendilerini özel hissetmesi açısından harika bir durum.
 
 
CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler