Battlefield 4 - Battlelog Tanıtım Videosu Yayında

25.07.2013 17:30 Talha Aynacı

 
   Battlefield 3'de tanıştığımız ve Battlefield 4 ile büyük bir değişim geçirecek olan arayüz Battelog'un beklenen tanıtım videosu internete vaktinden önce sızdı. 

   Anlatılanlara bakılırsa Battlelog yoğun biçimde mobil cihazlarla entegre hale getirilmiş. Mobil cihazlarınız üzerinden istatiklerinizi görüntüleyebilecek, herhangi bir yerde silah kişiselleştirme seçeneklerinizi gözden geçirebileceksiniz.
 
   Oyun içine baktığımızda mobil cihazınızı 2. ekran olarak kullanabileceğimiz bir sistem geliştirilmiş. Harita görevi görecek olan mobil cihazımız sayesinde takım arkadaşlarımızın neler yaptığını daha net takip edebileceğiz. Öldüğünüzde yeniden oyun alanına dönmeyi beklerken kişiselleştirme seçeneklerinize yine tablet üstünden gözatabiliyor; oyun içindeyken sunucu değiştirmek veya arkadaşlarınızla aynı sunucuya girmek isterseniz bunu oyununuzu bölmeden yine mobil cihazlarınız üzerinden gerçekleştirmeniz mümkün hale gelmiş.
 
   Battlelog bazı mini görevlere de gebe. En iyi silahı veya aracı kim kullanıyor görmek için, ya da en iyiler arasında yer almak için bu mini görevleri yerine getirmemiz gerekiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows İlk Günden Steam'e Gelecek 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 3 Saat önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler