Battlefield 4'ün Genişleme Paketleri Ücretsiz Oldu

15.09.2016 15:49 Gazali Çetinkaya

 
   2013 yılında çıkış yapmasına rağmen hala oynanmaya devam eden Battlefield 4 için oyunun yayıncısı Electronic Arts ve oyunun geliştiricisi DICE tarafından güzel bir haber geldi.
 
   Electronic Arts, Battlefield 4'ün 5 adet genişleme paketini ücretsiz yaptığını duyurdu. China Rising, Second Assault, Naval Strike, Dragon’s Teeth ve Final Stand genişlemelerini kendi platformunuzdan isimlerini aratarak ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.
 
   Ancak bu paketlerin 19 Eylül tarihine kadar ücretsiz olduğunu hatırlatalım. O yüzden acele etmenizde fayda var. Aldıktan sonra paketler tamamen sizin oluyor.
 

 
   DICE ve EA'in yeni Battlefield oyunu Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler