Battlefield 4'ün Yeni Güncellemesi Nihayet Yayınlandı

30.09.2014 13:45 Tayfun Kumaş

 
    DICE'ın geliştirdiği ve Electronic Arts'ın piyasaya sunduğu Battlefield 4, çıkışından bu yana birçok sorunla karşı karşıya kalmıştı.

    DICE, yayınladığı güncellemelerle bu sorunları çözse bile bazı DLC'lerin yarattığı sorunlar sebebiyle bu durum halen devam etmişti. Geçtiğimiz aylarda gelen son güncelleme ile oyundaki en büyük sorunları ve denge problemlerini ortadan kaldırmaya çalışan DICE, şu an ise daha büyük bir güncellemeyle oyundaki problemleri en aza indirme amacında.

    Bugün itibari ile PC'ye gelen 1.16 GB boyutundaki günceleme, oyunun Rush modundaki oyuncu hareketlerinde, silahlarda, nişan almada ve daha pek çok oyun mekaniğindeki sorunları ortadan kaldırıyor. Bu güncelleme ilerleyen saatlerde diğer platformlara da çıkacak.
 
Şu an oyunu güncellemeyi sakın unutmayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler