Battlefield 5'in Duyurusu 6 Mayıs'ta Yapılacak

29.04.2016 17:25 Tunahan Safdır

 
     Bir süredir dedikoduları ortalarda dolaşan ve 1. Dünya Savaşı'nı konu alacağı söylentileriyle gündeme gelen yeni Battlefield oyunu için duyuru tarihi verildi.
 
     DICE ve EA tarafından bazı firma ve kişilere gönderilen davetiyelerle birlikte yeni Battlefield oyununun dünya çapındaki ilk tanıtımı 6 Mayıs günü gerçekleştirilecek. Oyunun ismiyle ilgili bir bilgi verilmezken, Battlefield serisinin yeni oyunu şeklinde söz edilmesi dikkat çekti. Zira oyun Battlefield 5 ismiyle değil de son oyunda olduğu gibi farklı bir isimlendirmeyle de gelebilir.
 
     Sunum gerçekleştirildikten sonra Londra üzerinden gerçekleştirilecek Twitch yayını aracalığıyla oyuncuların da sunumu görebileceği açıklanırken oyunla ilgili hangi detaylara yer verileceğine dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Davetiyenin tam metnine aşağıdaki görselden bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Hardline Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 132 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 3 Dk önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler