Battlefield V 2019 Yol Haritası Duyuruldu: Yeni Haritalar, Pasifik Cephesi ve Daha Fazlası

08.06.2019 21:27 Gazali Çetinkaya

Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici DICE, bu yıl içinde Battlefield V'e gelecek içerik güncellemelerini detaylandırdı.
 
Yol haritası:
 

 

  
İçeriklerin detayları:
 

Al Sundan: Büyük Bir Yeni Haritada Çöl Savaşları 
 
Yeni haritaları çok sevdiğinizi biliyoruz. Bu nedenle, çok sayıda yeni savaş alanının sizi beklediğini duyurmaktan keyifliyiz. İlk durak: Kuzey Afrika çölü. Haziran’da çıkacak Al Sundan haritası, Under No Flagadlı tek oyunculu War Story’deki atmosferi temel alıyor.

Topyekün çok oyunculu aksiyon için tasarlanan bu konum, uzun menzile, taşıt odaklı takım oyununa ve her menzilden çatışmalara odaklanıyor. Al Sundan, klasik bir Battlefield haritası. Oynamanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.
 
 
 
Marita: Piyade Odaklı Harita Temmuz’da Geliyor
 
Mercury haritasının yayınlanmasının ardından, Yunanistan Muharebesi, Marita ile devam edecek. Müttefik kuvvetlerin Mihver ordusuna karşı son bir savunma yaptığı bu haritanın eğimli dağ sırtlarında ve kasabanın dar sokaklarında konuşlanacaksınız.

Piyade odaklı bir harita olan Marita’da dört asker sınıfı da sahneye çıkabilir. Tanklar ve uçaklar kenara çekilerek yerlerini kaldırım taşlı sokaklardaki yüksek tansiyonlu piyade çatışmalarına ve gizli saldırılara bırakacak. Yunanistan Muharebesi alevlenirken bu dik haritada gireceğiniz çatışmaları dört gözle bekliyoruz.
 
 
 
Operation Underground: Yerin Altında Hızlı Aksiyon

Klasik Operation Métro haritasını sevenler bu yeni haritadan büyük keyif alacak: Operation Underground. Oyunseverlerin gözdesi olan bir Battlefield 3 haritasından esinlenilenbu harita,kıyasıya bir piyade odaklı aksiyona esneklik ve eğlenceli oynama yolları ekliyor. Şehrin sokaklarında, avlularda, plaza bölgesinde, hizmet tünellerinde, tren istasyonlarında ve diğer yerlerde savaşacağınız bu haritada birbirinden farklı alanlar olacak ve farklı oyun tarzları kullanılabilecek. Ekim’de çıkıyor.
 
 
 
İki Yeni Yakın Muharebe Haritası

Lofoten Islands’da patlayıcı üretim fabrikasını imha edin. Provence’de Mihver işgaline son verin. Bölüm 4: Defying the Odds ile birlikte  Battlefield V’e iki yeni yakın muharebe haritası geliyor. Oyunculardan gelen yoğun istek üzerine daha fazla kıyasıya çok oyunculu harita getiriyoruz. Yakın piyade çatışması için uyarlanan yeni savaş alanları, manganızın karşısına farklı zorluklar çıkaracak. Takım çalışması, yetenek ve uyum, zaferin anahtarları olacak.
 
Firestorm’da Devam Eden Geliştirmeler

Battle royale’i seviyorsanız, Halvøy’daki ateşi körükleyecek güzel haberlerimiz var. Haritalar ve sistemlerle ilgili düzenli Firestorm güncellemeleri geliyor. İlk güncellemede yeni silahlar, özel kaplamalar, manga yeniden doğuşu, ganimet sisteminde ve eşleştirmede geliştirmeler ve The Dome adlı yeni simgesel yer bulunuyor. Bu güncelleme Haziran’ın ortalarında çıkacak.
 
Battlefield V The Vault'ta

Bir diğer güzel duyuru: 8 Haziran’dan itibaren Battlefield V ’i EA Access ve Origin Access Vault’ta oynayabilirsiniz. Battlefield V, önümüzdeki ay PlayStation 4’te yayınlanacak olan EA Access’te de oynanabilecek.
 
Bölüm 5’te Pasifik’te Konuşlanın
 
Son olarak heyecan verici bir açıklama yaptık: Battlefield V bu sonbaharda Bölüm 5 ile Pasifik’e gidiyor!

Pasifik savaşları, alanında çığır açan Battlefield 1942.’den itibaren Battlefield’ın kendine özgü bir parçası oldu. Şimdi bu savaşları en iyi şekilde yeniden tasarlıyoruz. A.B.D. ve Japonya savaşa girerken, Battlefield klasiği Iwo Jima’nın modern versiyonu dahil yeni haritalar sizi bekliyor. Manganızı zafere taşımak için çatışmalı kıyılarda amfibi birlikleri ve zenginleştirilmiş cephaneliği kullanabileceksiniz.

Pasifik savaşları, Bölüm 5 ve Bölüm 4: Defying the Odds hakkında paylaşacağımız pek çok şey görüşmek üzere. Battlefield V gelişmeye devam ediyor. Sizinle birlikte bu yolculuğa devam etmeyi dört gözle bekliyoruz.
 
 

 
Marita haritası tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler