Battlefield V Bölüm 2: Lightning Strikes 17 Ocak'ta Başlıyor

14.01.2019 18:56 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts ve DICE, Battlefield V Bölüm 2: Lightning Strikes'ın 17 Ocak'ta başlayacağını duyurdu.

17 Ocak'ta yayınlanacak ilk güncellemenin içeriği:
 

Squad Conquest
 
Conquest’in daha gergin ve yoğun versiyonu olan Squad Conquest’te takımlara ayrılan iki manga mevcut üç haritanın daha küçük ve taktiksel olarak düzenlenmiş versiyonlarında savaşacak: Arras, Hamada ve Rotterdam. Bu haritaların hepsinde 16’şar oyuncudan oluşan iki takım, üç bayrak, karargahlarla kısıtlı doğma ve taşıtlara sınırlı erişim olacak. Açık koridorlar ve klasik çatışma alanları, oyuncuların düşmanların nereden geleceğini, savunmaları gereken yerleri ve düşmanların hamlelerine karşı koyacakları anı tahmin etmelerini sağlıyor. Squad Conquest hakkında ayrıntılı bilgi edinin.
 
Yeni Silahlar

Ocak ve Şubat’ta Haftalık Görevlerle alınabilecek bazı silahlar mevcut:
 
Zk-383 SMG (Medic sınıfı)
Modele 1944 yarı otomatik tüfek (Assault sınıfı)
M1922 MMG (Support sınıfı) 
 
Ölme Süresi ve Ölüm Deneyimi Düzeltmeleri
 
Bir oyuncuyu öldüren düşmanın adı artık oyuncu öldükten sonra oyun dünyasında gösterilecek. Böylece öldüren düşmana dikkat çekilecek ve oyuncuların özellikle kalabalık alanlarda kimin nereden öldürdüğünü anlaması sağlanacak.

Ölüm deneyimi, öldüren düşmanı takip eden ve ona yakınlaştırma yapan kamera eklentisiyle geliştirildi. Böylece oyuncular kendilerini kimin nereden öldürdüğünü anlayabilecek.

Diğer oyunculara gelen mermilerin görsel temsilinin tutarlılığı geliştirildi. Nişancıdan çıkan izleyiciler artık doğru şekilde görünecek ve hedefteki oyuncu nişancıya doğrudan baktığında daha net görünecek.

Kullanıcı arayüzündeki yönlü hasar göstergesinin hedefteki oyuncuya hasar aldığı yönü gecikmeli olarak göstermesine neden olan sorun çözüldü.

Oyuncuya hasar veren düşmanın daha tutarlı bir şekilde gösterilmesi için kullanıcı arayüzündeki yönlü hasar göstergesinde düzenlemeler yapıldı.

 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler