Battlefield V'e Operation Underground Haritası 3 Ekim'de Eklenecek

01.10.2019 16:24 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici DICE, Battlefield V'in yeni haritası Operation Underground'ın 3 Ekim'de ücretsiz bir güncelleme ile birlikte oyuna ekleneceğini duyurdu.
  

Operation Underground'a Genel Bakış
 
Operation Underground, savaşın yıktığı bir Alman şehrinde geçiyor ve hem yer üstünde hem de yer altında kontrol sağlamak için savaşmayı gerektiriyor. Harita Conquest, Squad Conquest, Breakthrough ve Team Deathmatch oyun modlarında oynanabiliyor. Kısa bir süre için Rush da desteklenen oyun modları arasında yer alacak.
 
Yönteminiz ne olursa olsun son derece dinamik bir haritada konuşlanacaksınız. Taktiksel oynamaya, çatışmanın ritmini okumaya, manganızla birlikte çalışarak ilerlemeye, yerinizi korumaya veya geri çekilmeye hazır olun.
 
Oyun Tarzı
 
Operation Underground, yakın menzilli piyade çatışmaları içeren birçok oyun tarzını destekler. Hafif çatışma silahlarını, takım oyununu, mekansal farkındalığı ve sürekli değişen çatışma koşullarını sevenlerin yanı sıra Battlefield 3 ve Battlefield 4’teki Operation Métro ile Battlefield V’teki Marita’yı sevenler bu haritada yabancılık çekmeyecek.
 
Kilit Bölgeler ve Conquest Ele Geçirme Noktaları
 
Operation Underground’da hedefe oynarken tren istasyonunda, şehrin sokaklarında ve açık bir plazada hızlı ve dinamik çatışmalara katılacaksınız.
 
Ele Geçirme Noktası A:Crossroads

Bu noktada girilebilen çok katlı binaların olduğu şehir sokakları ve avluları bulunuyor. Bölge, şehrin askeri etkinliği için önemli bir merkez olduğu için saldırıdan önce Müttefikler tarafından bombalandı.
 
Ele Geçirme Noktası B:Train Station

Tren istasyonu, şehrin içinde ve dışında hem sığınak hem de ikmal hattının önemli bir parçası olarak hizmet verdi. Müttefiklerin şehri düşmanlardan temizleyerek alabilmesi için aşağıda bulunan Alman askerlerini alt etmesi gerekiyor. Bölge Operation Metro tarzı oynanışı sevenlere tanıdık gelecek, hatta daha fazla yandan saldırı yolu bulunuyor! Kullanışlı kısa yollara erişimi açan ve kesen aralıklı su baskınlarına hazır olun.
 
Ele Geçirme Noktası C: Plaza

Burası, şehrin Alman operasyonları için komuta merkezi. Plaza, merkezde erişilebilen büyük belediye binası ile birlikte daha açık bir alan. Şehirdeki Alman savunmasını yöneten askeri komuta merkezine dönüştürülen belediye binasında üst katlara sınırlı erişim sağlanıyor fakat birinci katta çok sayıda oda bulunuyor.

 
Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler