Battlefield V'in 7.3 Milyonluk Satışı Electronic Arts'ın Beklentilerini Karşılamamış

06.02.2019 16:33 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, finansal sonuçlarını açıkladığı konferans esnasında, Battlefield V'in dünya genelinde 7.3 milyon adet sattığını duyurdu. Ancak bu satış miktarı Electronic Arts'a pek yetmemiş.
 
Electronic Arts oyunun satışlarının beklenenden daha düşük performans gösterdiğini ve hedeflerinin altında kaldığını belirtti. Şirket mali yılın üçüncü çeyreğinde oyunun 8.3 milyon adet satmasını bekliyormuş.
 
Electronic Arts oyunun pazarlama kampanyasında başarısız olduklarını ve tek oyunculu modun battle royale modu Firestorm'dan ön planda tutulmasının satışlara zarar verdiğini belirtti.
 
Yine de gelecek için umutlular. Şirket oyunu önümüzdeki birkaç yıl boyunca destekleyeme devam edecek ve bunun da satışlara olumlu etkisinin olacağını düşünüyorlar. Özellikle önümüzdeki hafta oyuna eklenecek co-op modu Combined Arms ve Mart 2019'da eklenecek battle royale modu Firestorm en büyük iki hamle gibi görünüyor.
 
Son olarak, Battlefield 1'in halen dört milyon ve Battlefield 4'ün ise iki milyon aktif kullanıcıya sahip olduğu açıklandı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield V Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler