Battlefront 2 Kötü Bir Şekilde Guinness Dünya Rekoru'nu Kırdı

09.09.2019 20:13 Özgür Eroğlu

 
2017’de bazı topluluk yöneticileri, Star Wars Battlefront 2'nin lootbox’ları hakkında tartışmaya girmişti. O zamanlar mantıklı bir hareket olarak görülse bile bu yorum, hızlıca internetin her köşesinden oyuncuların öfkesini çekti ve şaşırtıcı bir şekilde 667.821 düşük not (ve her nasılsa 109 Reddit Gold ödül) aldı. En çok düşük not alan Reddit yorumu olarak, Guinness Dünya Rekorunu kırmış bulunmakta.
 
2017'de patlak veren tartışmayı kaçırdıysanız, sorun, Battlefront 2'nin, Darth Vader gibi önemli kahramanların, zorlayıcı bir ilerleme sistemi olan grind ile kilidinin açılması ile ilgiliydi. Sorun artmaya başladıkça, EA topluluk ekibi her biri on binlerce düşük not toplayan, motivasyonlarını açıklayan açıklamalar yapmaya başladı. Ancak EA, kahraman kilidi açmak için grind yapmanın “gurur ve başarı duygusu aşılamak” anlamına geldiğini söylediğinde, insanlar bu yorumu unutmaya başladı.
 
Tüm oyuncuların öfkesine rağmen, Dice'deki geliştiriciler ezici geri bildirimleri dinledi ve Battlefront 2'nin ilerleme sisteminde değişiklikler yapmaya başladı, bu da daha ödüllendirici bir sistem ve lootbox’lara vurgu yapılmasını sağladı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Battlefront II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler