Battlegrounds Mobile India, 1 Haftada 34 Milyon Oyuncuyu Aştı

13.07.2021 13:23 Umut Tandoğan

 
 
Battlegrounds Mobile India, 2 Temmuz'daki resmi lansmanından bir hafta sonra 34 milyon oyuncuyu geçti. Güney Koreli şirket Krafton tarafından geliştirilen Battlegrounds Mobile India, geçen Eylül ayında ülkede yasaklanan PUBG Mobile oyunu yerine çıkış yapmıştı.
 
Yeni oyun Mayıs ayında duyuruldu ve bu ayın başlarında halka sunuldu. O zamandan beri, 16 milyon aktif kullanıcıyla zirveye ulaştı ve Krafton, Hindistan'daki oyunculara minnettar olduğunu bildirdi.
 
Oyun, beta sürümünü 17 Haziran'da başlattı ve kısa bir süre sonra tüm oyuncular için erken erişime geçti. 2 Temmuz'daki resmi çıkışının ardından Krafton, bir basın açıklaması aracılığıyla oyunun ilk haftasında 34 milyon oyuncuyu geçtiğini paylaştı. Geliştirici ayrıca, oyunun lansmanından bu yana günde 16 milyon aktif kullanıcı gördüğünü paylaştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 26 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler