Bayan Oyunculardan Mesaj Var!

29.12.2011 18:46 Ersin Kılıç


     Oyuncu profili denince şüphesiz akla hemen erkek oyuncular geliyor. Fakat dünyada oyun oynayan kızların da sayısı anımsanmayacak kadar fazla. Tabi özellikle online arenada onların işi bizimkilerden biraz daha zor. İşte birçok ithamdan rahatsız olan bayan oyunculardan bazıları bir araya gelerek kendi manifestolarını oluşturmuşlar.
 
     İlk dikkat çeken madde ve videonun tamamına yayılan unsur oyunculuğun cinsiyet ayrımı yapılmadan olması gerektiği. Yani olaya erkek veya bayan olarak bakılmaması, oyuncu olarak bakılması gerektiği görüşünde bir araya gelinmiş. Videoda doğal olarak bayan oyuncuların birçok şikayetini de dinliyoruz. Haksız da sayılmazlar.
 
     Farklı platformlarda oyun oynadıklarını belirten bayan oyuncular daha sonra oyun türlerine ve bazı oyunlara değinmiş. Daha sonra bazı şikayetlerini dile getiren bayan oyuncular son olarak ta esprili bir dil ile bayan oldukları için değil, oyunculukları nedeniyle yargılanmak istediklerini anlatmışlar. Bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=3841]
İlgili İçerik Yorumlar 89 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 1 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler