Bayonetta 2 Yönetmeni Yusuke Hashimoto Platinum Games'ten Ayrıldı

15.02.2019 09:03 Gazali Çetinkaya

 
Bayonetta'nın yapımcılığını ve Bayonetta 2 ile Star Fox Zero'nun yönetmenliğini üstlenen tecrübeli video oyun tasarımcısı Yusuke Hashimoto Platinum Games'ten ayrıldığını duyurdu.

Yusuke Hashimoto ayrılık haberini twitter üzerinden paylaştığı şu açıklama ile yaptı: "Bu tweet alışılmıştan biraz daha kişisel olacak. Dün, 31 Ocak, Platinum Games'teki son günümdü. Platinum Games'te 13 yıl boyunca yaşadığım anılar; Bayonetta, Bayonetta 2 ve Star Fox Zero'da onlarca yetenekli kişi ile çalışmak, benim için paha biçilemez. Benimle çalışan, beni destekleyen ya da oyunlarımı oynayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Platinum Games'te edindiğim deneyimleri gelecekte üzerinde çalışacağım şeyler için kullanmayı umut ediyorum. Tekrardan teşekkürler."

Yusuke Hashimoto gelecek planlarına dair bir açıklamada bulunmadı.

Platinum Games şu anda Bayonetta 3, Babylon's Fall ve dün Nintendo Direct esnasında duyurulan aksiyon oyunu Astral Chain üzerinde çalışıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta 2 Platformlar: Wii U Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler