Bear and Breakfast Switch ve PC için Duyuruldu

19.08.2020 10:52 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Armor Games Studios ve geliştirici Gummy Cat, yönetim macera oyunu Bear and Breakfast'ı Switch ve PC (Steam) için duyurdu.

2021'de çıkış yapacak.

Bear & Breakfast bir ayının kontrolünü üstlenerek ormanda oda ve kahvaltı tipi otel kurup yöneteceğiniz bir yönetim macera oyunu. Turistlerden para kazanma amacıyla yola çıktığınız bu macerada işletmeniz büyüdükçe ormanın gizemleri de büyüyecek ve kendinizi derin bir komployu ortaya çıkarmaya çalışırken bulacaksınız.

Başlıca özellikleri:

- Onlarca misafir odası, banyo, salon ve eğlence alanı ile otelinizi inşa edip özelleştirin.
- Her bir oda tamamen özelleştirilebilir.
- Otelinizde kalması için ormana misafirler getirin. İtibarınızı korumak, para kazanmak ve yeni müşteriler çekmek için misafirlerinizi memnun edin.
- Otelinizi geliştirmeye yarayacak yeni öğeler ve avantajlar kazanmak için hikayeleri ve görevleri tamamlayın ve hikayesi, yan görevleri, karakterleri ve gizemleri ile zengin bir dünyayı keşfedin.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bear and Breakfast Platformlar: PC Geliştirici: Gummy Cat Dağıtıcısı: Armor Games Studios Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler