Beat: The Game Piyasadaki Yerini Almaya Hazırlanıyor

12.09.2014 01:04 Tayfun Kumaş

 
   Daha önce Telltale Games ve EA gibi firmalarda çalışan ve şimdilik ismini gizemli olarak tutan bir Türk oyun tasarımcısı (Kendisini tanıyorsanız da belli etmeyin, sürpriz bir planı olabilir), Beat: The Game için çalışmalarına son surat hız vermiş durumda ve oyunu, Steam, XboxLive, PSN, AppStore ve GooglePlay'de sunmayı planlıyor.

   Beat: The Game, dünya geneli için piyasadaki yerini alacak ve oyun Telltale Games'in oyunlarına benzer bir türde ilerleyecek. Advanture tarzı olacak olan bu oyunda, çölde mahsur kalmış bir DJ ile çevrenizde bulduğunuz eşyalarla ve ekipmanlarla kendi müziğinizi yaratacaksınız, buna göre oyunda ilerleyeceksiniz. Farklı bir hikaye ve oynanış tarzı sunacak olan oyunun karakterlerine ve ilk görsellerine aşağıdan bakabilirsiniz.
 
    Ayrıca oyunda, 2000'li yılların popüler flash animasyon karakteri Karate Kamil'i de görebileceksiniz. Şimdiden Beat: The Game'i oynanacak oyunlar arasına ekleyin. Detaylara ilerleyen zamanlarda yer vereceğiz.



İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 2 Saat önce Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 3 Saat önce God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 5 Saat önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 2 5 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler