Beat ’em up Aksiyon Oyunu Shing! için Kapalı Beta Düzenlenecek

05.02.2020 07:59 Gazali Çetinkaya

 
Polonyalı geliştirici Mass Creation, beat ’em up aksiyon oyunu Shing! için kapalı beta düzenlemeyi planlıyor ve betayı test edecek oyunlar arıyor.

Bu adresten (discordapp.com/invite/masscreation) Mass Creation'ın Discord kanalına katılıp formu doldurarak kapalı betaya başvurabilirsiniz.
 
Shing! PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için 2020'nin birinci çeyreğinde çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Harika bir ninja haline gelirken ve şeytanları lime lime ederken şimdiye kadarki en heyecan verici ve etkileyici beat-em-up savaş sistemini deneyimleyin. Efsanevi canavarlar ve gizemli makinelerin yaşadığı bir dünyada esprili savaşçı grubunun kanlı macerasına katılın.
- Tek başınıza ya da arkadaşlarınızla birlikte oynayın: 4 oyunculu yerel ve çevrimiçi co-op
- Sürükleyici ve sezgisel kontrolleri deneyim edin: Sağ analog çubuğu silahınızı kontrol etmenizi ve kapsamlı hareket setine anında ulaşmanızı sağlar.
- Hiçbir zaman eskimeyen oynanışın tadını çıkarın: Çok katmanlı savaş sisteminde ustalaşın, zeki düşmanların üstesinden gelin ve epik boss'lara karşı savaşın.
- Serbest stil savaş sisteminde denemeler yapın: Komboları birleştirin, havada iken karakter değiştirin ve düşmanların yeteneklerini onlara karşı kullanın.

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shing! Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Mass Creation Dağıtıcısı: Mass Creation Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler