Behind the Frame: The Finest Scenery, Switch ve PS4'e Geliyor

16.12.2021 11:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılar Akupara Games ile Akatsuki Taiwan ve geliştirici Silver Lining Studi, 2022 baharında PlayStation 4 ve Switch için interaktif hikaye oyunu Behind the Frame: The Finest Scenery'yi yayınlayacağını duyurdu.
 
Behind the Frame: The Finest Scenery ilk olarak Steam, Epic Games Store, GOG, itch.io ve Game Jolt üzerinden PC ve Mac için, App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için 21 Ağustos'ta piyasaya sürüldü.
 
Behind the Frame, galeriye vereceği son eserini tamamlamak üzere olan hevesli bir sanatçıyı konu alan, canlı ve etkileşimli bir kurgudur.

İstenen tempoda oynanabilen, dinlendirici ve dokunaklı bir deneyim. Muhteşem renkler, el çizimiyle canlandırılan güzel görseller, sakin ve hafif oyun müzikleriyle dolu panoramik bir dünyaya dal.

Tutkulu bir sanatçı olarak resimlerini canlandıracak eksik renkleri bulmaya çalış ve kendini toparlamak için ara sıra kahve ve kahvaltı arası vermeyi unutma. Görünenden daha fazlasını barındıran her resmin anlatacağı bir hikâye bulunuyor.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1634150/Behind_the_Frame_The_Finest_Scenery/

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler