Beleş Battlefield Duyuruldu

05.11.2010 12:42 Ersin Kılıç


 
     EA Games firmasından hafta içi yapılan açıklama ile Cuma günü yani bugün yeni bir Battlefield oyunu duyurulacağı belirtilmişti. Bu haberden sonra akla gelen ilk oyunlar ise Battlefield 3'ün resmi duyurusu ve yeni bir Bad Company olmuştu. Duyurulan oyun ise hiç beklenmedik bir taraftan geldi.
 
     EA Games geçtiğimiz dakikalarda Free to Play olarak çıkacak olan Battlefield: Play4Free'yi duyurdu. Oyunun resmi sitesinde beta kayıtlarını da başlatan EA Games oyun için bir de tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan bu tanıtım videosunda Battlefield serininin öne çıkan tüm dinamiklerini görüyoruz. Yani silahlı mücadele dışında Play4Free'de tank, helikopter ve videodan anladığımız kadarıyla jet kullanımı da olacak.
 
     Kariyer sistemine de sahip olacak oyun 32 kişilik çoklu oyuncu desteği dunuyor. Oyunun betasına kayıt olmak için ise e-mail adresinizi vermeniz yeterli. Betaya kayıt olabileceğiniz oyunun resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
     İlk ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabileceğiniz oyunun ilk tanıtım videosunu ise buradan izleyebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Play4Free Platformlar: PC Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler