Belli Bir Süre Sonra Bir Daha Oynanamayacak Bir Oyun: The Flock

17.07.2015 16:48 Ömür Gencer


        Duyurulduğunda eşsiz oynanışıyla dikkatleri üzerine toplayan öğrenci projesi olarak doğan ve daha sonra daha büyük bir proje haline gelen The Flock'tan yeni ilginç bilgiler geldi. Geliştirici ekip Vogelsap, The Flock'un belli bir süre sonra tamamen oyunculara kapatılacağını dile getirdi.
 
        Bu ilginç durumu yapımcı ekip şu sözlerle açıklıyor:
"Her ölümle birlikte Flock (sürü) nüfusu bir sayı eksilecek. Flock nüfusu sıfıra ulaştığında oyun bir daha satın alınamaz olacak. Bir multiplayer oyun; oyuncuları inanılmaz doruklara ulaştırabilir ancak bir süre sonra oyuncular daha az oynamaya başlar, ilgisizleşir ve birden oyunu oynamayı bırakırlar. Diğer multiplayer oyunların aksine The Flock'un deneyiminin bir çeşit korku hissi vermesini istiyoruz. Böylece oyuncular ileride neler geleceğini merak edecek ve oyun unutulmaz bir şekilde sona erecek."
 
        The Flock'ta her oyuncu bir "Light Artifact" adıl ışığın peşine düşecek. Bu ışığı ele geçiren oyuncu The Carrier olacak. Diğer oyuncular The Carrier'in peşine düşerken The Carrier da oyuncuları yaydığı ışıkla öldürebilecek. 6-8 kişilik bir multiplayer deneyimi sunacak The Flock sonbaharda çıkışını yapacak.
 
       The Flock'un kesin bir bitiş tarihine sahip olması oyunu daha ilginç yapsa da bazı oyuncuların oyunu satın alması konusunda endişelendirebilir. Siz bir süre sonra bir daha oynanamayacak bir oyunu satın alır mıydınız?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Flock Platformlar: PC Geliştirici: Vogelsap Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 7 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler