Ben Affleck'in İptal Edilen Batman Filminin Senaryosundan Bilgiler Geldi

12.08.2019 18:17 Nursema Emre

 
Batman v Superman filminin gişede büyük bir başarı elde etmesine ve Ben Affleck'in büyük bir izleyici kitlesi tarafından, çizgi roman ruhunu en iyi yakalayan Batman olduğu düşünülmesine rağmen ünlü yıldızla DC'nin arası gitgide açılmış ve en sonunda kaçınılmaz ayrılık gerçekleşmişti.
 
Bu ayrlılık gerçleşmemiş olsa, Ben Affleck'in hem yazacağı hem yöneteceği hem de başrolünü oynayacağı bir solo Batman filmi bizleri bekliyordu. Peki Affleck'in aklında nasıl bir Batman filmi vardı?
 
Filmde Affleck'in görüntü yönetmenliğini yapması planlanan Robert Richardson'a göre Affleck'in kafasında, Batman'in içindeki daha karanlık tarafın öne çıkarıldığı ve içinde sürekli 'delilik' temasına yönlenecek bir film vardı. Richardson'a göre Affleck bu filmi çekseydi, Arkham benzeri, şehirdeki iyilerin bile artık kötü karakter olduğu, buna Batman'in de dahil olduğu bir atmosfer yaratacaktı. Bu sayede Batman'i hiç görmediğimiz kadar acımasız ve tekinsiz bir halde görecektik.
 
Ancak tüm bunlar artık birer hayalden ibaret. Nitekim böyle bir filmi muhtemelen hiçbir zaman izleyemeyeceğiz.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 5 Dk önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler