Bend Studio Yeni Bir Açık Dünya Oyunu Geliştirdiklerini Duyurdu

02.06.2021 21:27 Mehmet Tandoğan

 
PlayStation Studios'un başkanı Hermen Hulst, yakın zamanda yayınlanan bir PlayStation Blog gönderisinde Days Gone geliştiricisi Sony Interactive Entertainment Bend Studio'nun yeni bir açık dünya fikri üzerinde çalıştığını belirtti.
 
Hulst: "Yeni IP bizim için inanılmaz derecede önemli. Yeni IP, oyunun can damarıdır. Ancak yeni IP, stratejimizin yalnızca bir yönüdür. Sonuç olarak, PlayStation Studios'un son derece cüretkar olmasını ve risk almasını istiyorum. PlayStation'ın mirasını benimsemeye, oyunun sınırlarını zorlamaya ve önemli yapımlar oluşturmaya devam etmemizi istiyorum. Muhtemelen başka hiçbir yerde yapılmayacak oyunlar...” 
 
Hulst sözlerine şöyle devam etti: “Biliyorsunuz Bend Studio, çok tutkulu oldukları ve heyecan verici yeni bir IP üzerinde çalışıyor. Days Gone ile geliştirdikleri derin açık dünya sistemlerini geliştiriyor. Bu yüzden Bend Studio için gerçekten çok mutluyum”

Daha fazla detay açıklanmadı.

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 6 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler