Beş Ekranda Battlefield 3 ve Video Konferans

Takım arkadaşlarınızın yüzlerini görmek çok önemli değil ama fena da olmazdı.
17.01.2012 19:25 Gökhan Yılmaz

 
     CES 2012'de tanıtılan bir sistemde AMD Eyefinity ile Battlefield 3'ü üç ekranda oynayarak iki kişiyle video konferans yapmanın keyfi gösterildi.
 
     Sunumu yapan kişi her ne kadar tanıtım videosunda multiplayer oynamıyor olsa da bu tip bir sistemle Battlefield 3'ün keyfi bir ayrı çıkar. Tabii iki kişi değil de üç kişi ile görüşebiliyor olsak Battlefield 3'teki tüm Squad'ı görmek daha mantıklı olurdu. Ayrıca video konferans sırasında internet bağlantısının büyük bir kısmını meşgul edeceğiniz için lag problemleriyle karşılaşmanız da olası.
 
     Yine de tanıtılan şeyin teknoloji olduğu düşünülürse bu devasa beş ekranda bir yandan oyun oynarken diğer yandan iki farklı kişiyle görüşebilmek oldukça etkileyici. Özellikle solda görüşülen kişinin sesinin soldan, sağdakinin ise sağdan gelmesi ve bunların grafik kartı tarafından düzenlenmesi ilgi çekiyor.
 

[DHVIDEO=3966]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler