Bethesda Corona Virüsüyle Mücadele Çalışmalarına 1 Milyon Dolar Bağışta Bulunuyor

27.04.2020 17:42 Gazali Çetinkaya

 
Bethesda Softworks, ZeniMax Media ve dünyanın dört bir yanındaki diğer Bethesda stüdyoları COVID-19 salgını ile mücadele çalışmalarına bağışta bulunacağını duyurdu.
 
Şu organizasyonlara toplamda 1.000.000 $ bağışlanması planlanıyor.
 
- COVID-19 ile mücadele çabalarında doğrudan rol alan ve sağlık çalışanlarına kişisel koruyucu ekipman sağlanması gibi kritik öneme sahip işler yapan Direct Relief'e 500.000 $ bağışlanacak.
- Çocukları ve ailelerini güvende tutmak ve koruma altına almak için dünyanın her yerine yayılmış bir destek ağına sahip UNICEF'e 250.000 $ bağışlanacak.
- 250.000 $ ise Bethesda'nın çalıştığı ve yaşadığı toplulukların dahilindeki COVID-19 ile mücadele eden yerel organizasyonlara bağışlanacak. Bağış yapılacak bu organizasyonlar Bethesda stüdyoları ve uluslararası ofisleri tarafından seçilecek.
 
Bethesda ayrıca evdeki ofislerinden canlı yayın yaparak sizlere de bu yardım organizasyonlarına para bağışlama fırsatı tanıyacak.

Güncellenen yayın programı için Bethesda.net adresine veya sosyal medya kanallarına göz atabilir ya da Twitch.tv/bethesda adresinden izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mega İndirimlerinde Öne Çıkan Oyunlar 10 Dk önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 4 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler