Bethesda, Doom Eternal Oyunundan Denuvo Korumasını Kaldırdı

06.09.2023 14:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda, nişancı aksiyon oyunu Doom Eternal'da mevcut olan Denuvo koruma teknolojisini kaldıran yeni bir güncelleme yayınladı. Doom Eternal Mart 2020'de çıkış yaptı ve bu da Bethesda'nın Denuvo'yu üç yıl aradan sonra kaldırdığı anlamına geliyor.
 
Doom Eternal nişancı aksiyon deneyimi sunuyor
 
 
 
Doom Eternal, hızlı tempolu bir nişancı aksiyon deneyimi sunuyor 2016 yılında piyasaya sürülen oyunun devamı niteliğinde olan Eternal, önceki oyundan farklı bazı oynanış değişikliklerini ve geliştirmelerini içeriyor.
 
Diğer taraftan Haziran 2021'de id Software ve Bethesda oyuna "Işın İzleme" efektlerini ekledi. Ancak RT (Ray tracing - ışın izleme) efektleri aydınlatma sistemini elden geçirmedi. Bunun yerine id Software, oyunun yansımalarını geliştirmek için Ray Tracing'i kullandı. PC'de çok iyi bir şekilde çalışan oyunda birçok oyuncu bu ışın izlemeli yansımaların keyfini çıkarabiliyor.
 
Öte yandan Bethesda'nın yanı sıra Warner Bros, Capcom, Bandai Namco ve Square Enix de Denuvo'yu eski oyunlarından kaldırdı. İlk etapta oyunlara dahil edilen bu koruma belli bir süre sonra projeden kaldırılıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom: Eternal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler