Bethesda: Fallout 4'ün DLC'sine Az Kaldı + Survival Mode Yenileniyor

11.02.2016 23:42 Alkan Adakaner


    Fallout 4'ün senaryo modunu bitirdiyseniz ve tadı damağınızda kaldıysa bu haber hoşunuza gidecektir. Bethesda, Fallout'un resmi facebook hesabından yeni DLC ve Survival modu hakkında açıklamalarda bulundu. Bu açıklamada şöyle deniliyor:
 
"Fallout 4 indirilebilir içeriğinde ne olacağını öğrenmeye hazır olduğunuzu biliyoruz, buna çok uzak değiliz, heyecanlanacağınızı düşünüyoruz."
 
"Fallout 4'ün survival modunu tamamen elden geçiriyoruz. Yemek, uyku, hastalık, tehlike ve daha fazlası yolda... Beklemede kalın."

    Yeni indirilebilir içeriğin duyurusu muhtemelen bir hafta içinde gelecektir; aksi halde Bethesda erkenden böyle bir açıklama yapmazdı diye düşünüyoruz. Survival modundaki değişiklikler de oyuncuları memnun edebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler